LUNCH, HAPJES EN BROODJES BESTELLEN IN UTRECHT

De culinaire box voor thuis en op het werk

FOOD85 IN UTRECHT

Ontbijten, lunchen, borrelen

Food85 heeft 85 jaar ervaring in het bezorgen van het lekkerste eten. Onze broodjes, lunch-, vergader- en borrelboxen zijn de állerlekkerste van Utrecht en omgeving.

 

Catering Utrecht

Wij houden van goed, eerlijk en duurzaam eten. Wij zetten altijd een stapje extra om je steeds opnieuw te verrassen. Onze opdrachtgevers variëren van onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, conferentiecentra en cateringbedrijven tot elke grote of kleine organisatie dat waarde hecht aan een gezond ontbijt, een lekkere lunch of een goed verzorgde borrel. Ook particulieren die thuis een feestje geven of een groot gezelschap ontvangen zijn we graag van dienst.

 

Broodjes bestellen in Utrecht was nog nooit zo makkelijk

Wij hopen dat je op zoek bent naar iets speciaals want de ‘standaard’ broodjes en lunch ken je inmiddels wel. Food85 heeft de heerlijkste broodjes, lunchpakketten en meer. Elke dag opnieuw spannen wij ons in om het beste en lekkerste te leveren. En het oog wil natuurlijk ook wat, dus onze boxen hebben een mooie, verzorgde uitstraling.

 

Ontbijt, lunch, catering of borrelhap in Utrecht?

  • Alles vers en zelfgemaakt
  • Bezorging in heel Utrecht en omgeving
  • Altijd persoonlijk contact
  • Alleen ambachtelijke ingrediënten
  • Ook glutenvrij, halal, vegetarisch en veganistisch
  • Vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

Bij Food85 gelden in de keuken strenge spelregels. Hygiëne, kwaliteit en smaak hebben bij ons altijd prioriteit. We werken volgens de normen van de HACCP-systematiek. Dagelijks bezorgen onze lokale leveranciers hun verse producten zoals het beste brood uit Utrecht, verse sla en groenten, mooie vleeswaren en kazen. En vergeet onze huisgemaakte dressings en salades niet!

Glutenvrij, halal of vegetarisch? Wel of geen boter?

Voor 5 personen of 5000? Food85 is overal op berekend. We voldoen graag en met aandacht aan jouw specifieke wensen en denken graag met je mee over de beste oplossingen.

Food85 levert ontbijt, luxe broodjes, lunch en borrelassortimenten in Utrecht en alle plaatsen binnen een straal van 20 km van Utrecht.

Bezorgtijden

Maandag – vrijdag: 08.00 – 17.00 uur.
Zaterdag: 08.00 – 14.00 uur.
Zon- en feestdagen gesloten.

Hulp nodig?

Bij vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via info@food85.nl en telefonisch staan we je uiteraard ook voor je klaar: 0346-000000.

Adres

FOOD85
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan
0346 214 842