Toegewijd sinds 1935

over ons

Food85: een begrip in Utrecht en omgeving. Food85 is een concept van Tip Top Catering. Al meer dan 85 jaar verzorgen we broodjes en andere vormen van catering op een hoog kwaliteitsniveau. We zijn gewend om rekening te houden met uiteenlopende wensen zoals halal of veganistisch. Ook glutenvrij is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. Onze leveringen zijn voorzien van de juiste informatie over allergenen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Al 85 jaar ervaring

De culinaire box voor thuis en op het werk

Een van de best bewaarde geheimen van Utrecht en omgeving is Food85. Food85 is de gemakkelijkste manier om heerlijk eten te bestellen en te laten bezorgen. Waar je ook zin in hebt en waar je het ook wilt hebben.

Wij zorgen voor het eten zodat jij meer kunt doen. Food85 heeft 85 jaar ervaring in het bezorgen van het lekkerste eten. Onze broodjes, lunch- en vergaderboxen zijn de állerlekkerste van Utrecht en omgeving.

Ontbijt, lunch, catering of borrelhap?

  • Alles vers en zelfgemaakt
  • Bezorging in Utrecht en 20 km daaromheen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Alleen ambachtelijke ingrediënten
  • Ook glutenvrij, halal, vegetarisch en veganistisch
  • Vleeswaren en kazen worden dagelijks vers gesneden

We bezorgen in heel Utrecht en 20 km daaromheen

Food85 bezorgt ontbijt-, (bedrijfs)lunch- en borrelboxen in Utrecht en omgeving. Bekijk ons aanbod, maak je keuze en plaats je bestelling. Met onze mooi vormgegeven foodboxen presenteer je heel gemakkelijk een aantrekkelijke lunch of borrel.

 

Alleen de beste ingrediënten

Elke dag vers. Dagelijks bezorgen onze lokale leveranciers hun verse producten zoals het beste brood uit de omgeving, verse sla en groenten en mooie vleeswaren en kazen. 

 

Favoriete recepten

In al die jaren hebben we mooie reacties van klanten gekregen. Elke klant heeft ook z’n eigen ‘favoriet’. Die favorieten hebben wij verzameld in een overheerlijk assortiment.

Alles vers en handgemaakt

We werken uitsluitend met ambachtelijke ingrediënten. Ook glutenvrij, halal, vegetarisch en veganistisch. Vleeswaren en kazen worden voor elke bestelling vers gesneden.

Adres

FOOD85
Ruigenhoeksedijk 11
3737 MP Groenekan
0346 214 842